Kategorier
Moto

Motorola börjar uppdatera Moto Z till Android 8.0

Många tillverkare har börjat uppdatera sina telefoner till Android 8.0 Oreo. Det finns dock en del tillverkare som ännu inte gjort de. En av dessa är Moto. 

Tillverkaren har däremot meddelat att man börjat uppdatera fjolårets flaggskepp Moto Z till Android 8.0 Oreo. Uppdateringen har börjat rulla ut till brasilianska exemplar av Moto Z, men Moto meddelar att man även kommer påbörja utrullningen av Oreo till de exemplar Moto Z som säljs i Europa och Amerika ”inom snar framtid”.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera