Kategorier
Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 2S Hands On-video läcker

Under morgondagen kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en uppföljare till fjolårets Mi Mix 2. Nu har en video läckt ut på enheten. 

Av videon nedan att döma kommer Xiaomi Mi Mix 2S bli tillgänglig i vitt (vi har tidigare dessutom sett att mobilen kommer bli tillgänglig i svart). Vidare kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan och en selfie-kamera placerad under skärmen (således kommer Mi Mix 2S sakna en ”läpp”).

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera