Kategorier
Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 2S kommer få trådlös laddning

Xiaomi kommer under morgondagen hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya mobilen Mi Mix 2S. Nu har en bild läckt ut som visar att telefonen kommer att utrustas med trådlös laddning. 

Det börjar bli mer eller mindre standard idag; trådlös laddning. Det är nu klart att Xiaomi Mi Mix 2S kommer att utrustas med trådlös laddning, vilket betyder att mobilen kommer få en baksida i glas. Utöver detta kan vi på bilden nedan se att Mi Mix 2S kommer få en fingeravtrycksläsare tillsammans med de dubbla kamerorna.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera