Kategorier
OnePlus

Läckt bild visar OnePlus 6

För några dagar sedan tog OnePlus bort det nuvarande flaggskeppet OnePlus 5T från sin amerikanska webbshop. Det är något som måste betyda att företaget är nära att presentera en ny mobil. 

En bild har via Evan Blass nyligen läckt ut på OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 6. Det ser ut som att OnePlus kommer använda en glasbaksida för OnePlus 6 (med tanke på de rundade långsidorna). Vidare kan vi se att mobilen kommer få två kameror på baksidan och en fingeravtrycksläsare placerad strax under kamerorna.

https://twitter.com/evleaks/status/978693940424658944?ref_src=twsrc%5Etfw

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera