Kategorier
Xiaomi

Xiaomi presenterar Mi Mix 2S med Snapdragon 845

Xiaomi har under dagen presenterar företagets nya flaggskeppsmobil Mi Mix 2S. Detta är en telefon som kan skryta med tunna skärmramar och det senaste chippet från Qualcomm, nämligen Snapdragon 845.

Telefonen har fått en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9 (med en AMOLED-panel). Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan hittar vi dubbla 12 MP-kameror och på framsidan sitter en 8 MP-kamera.

I övrigt har Mi Mix 2S fått ett 3400 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare monterad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Texten uppdateras och kan komma att korrigeras.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera