Kategorier
OnePlus

Carl Pei bekräftar: OnePlus 6 kommer få en läpp

Ungefär som att varje nytt flaggskepp som släpps på marknaden nu för tiden verkar ”läppen” bli en trend på kommande Androidmobiler. Vi har redan sett att bland annat ASUS Zenfone 5 har läppen som ursprungligen kommer från iPhone X.

Nu har grundaren Carl Pei meddelat att OnePlus också kommer hoppa tåget med att implimentera en ”läpp” på företagets kommande flaggskepp OnePlus 6. Enligt Carl gör OnePlus det för att maximera skärmytan på displayen, men han erkänner också att de antagligen inte hade implementerat en läpp om iPhone X inte fanns idag.

Carl påstår däremot att läppen kommer att försvinna när man till exempel ser på en film. Jag misstänker därmed att OnePlus 6 kommer visa filmer och videoklipp i formatet 16:9.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera