Kategorier
OnePlus

Exklusivt: helbild på OnePlus 6

Jag har under en längre tid misstänkt att OnePlus skulle hålla ett event någon gång i juni. Så ser fallet inte ut att vara nu när Mobilanyheter kan gå ut först i Sverige med en eventuell officiell bild på OnePlus 6.  

Av bilden ovan att döma kommer OnePlus 6 bli en i mängden med en ”läpp” på framsidan tillsammans med en liten haka under displayen. Dessutom ser det ut som att OnePlus bytt plats på alert slidern från vänster till höger långsida.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera