Kategorier
Sony

Oj då: Xperia XZ2 Premium är avslöjad – blir först med Android P

Sony kommer med största sannolikhet hålla ett event på IFA-mässan, en mässa som drar igång i september. På eventet ser det ut som att Sony kommer presentera 4K-flaggskeppet Xperia XZ2 Premium. 

Xperia XZ2 Premium kommer med största sannolikhet få en 6 tumsskärm med 4K-upplösning och formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och bli först ut med Android P direkt från start.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera