Kategorier
Samsung

Samsung planerar att stoppa in ett rejält batteri i Galaxy Note 9

De flesta som har en Samsung Galaxy Note 8 har säkert lagt märke till att telefonens batteritid inte är sådär jättebra som batteritiden ska vara i en Galaxy Note, har jag rätt? Det verkar i alla fall som att Samsung håller med mig. 

Samsung Galaxy Note 8 har ett batteri som är på 3300 mAh. Det är 200 mAh mindre än Galaxy S8+ som bland annat har en mindre skärm. Samsung har satt in ett mindre batteri i Galaxy Note 8 på grund av det som hände med Galaxy Note 7, vilket ändå är förståeligt.

Det ser till sist ut som att Samsung fått ordning på problemet. Det sägs nämligen att Galaxy Note 9 kommer få ett batteri som kommer vara på 3850 mAh, vilket är direkt nödvändigt med tanke på den mediokra batteritid Galaxy Note 8 har.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera