Kategorier
Okategoriserad

Är det här Moto Z3 Play?

Det ser ut som att Moto kommer presentera en ny telefon inom kort. Antagligen rör det sig om mellanklassaren Moto Z3 Play, en mobil som bland annat ser ut att få formatet 18:9. 

Av bilden ovan att döma kommer Moto Z3 Play ha dubbla kameror på baksidan. På framsidan ser det ut som att telefonen fått tunna skärmkanter. Det ser inte ut som att mobilen fått någon fingeravtrycksläsare, vilket antagligen innebär att Moto anammat Apples Face ID-funktion. Däremot verkar det som att luren kommer få stöd för Motorolas MotoMods.

När telefonen presenteras återstår att se!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera