Kategorier
Huawei

Här är Huawei Enjoy 8e

Huawei har under torsdagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya mellanklassmobilen Enjoy 8e. Den här telefonen kan bland annat stoltsera med att kunna ta två SIM-kort och ett minneskort samtidigt. 

Telefonen har fått en 5,7 tumsskärm med HD-upplösning (720×1440 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 430 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 5 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad baktill och Android 8.0 Oreo från start. Något som är märkligt är att telefonen kör en Micro USB-kontakt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera