Kategorier
LG

LGs kontring mot OnePlus: vad håller ni på med?!

Det är än så länge oklart när LG kommer presentera företagets årets flaggskepp i G-serien. Spekulationerna går att företaget kommer att visa upp telefonen i maj eller i juni. 

OnePlus gick under gårdagen ut med uppgifter som tyder på att företagets kommande flaggskepp OnePlus 6 kommer få en ”läpp” högst upp på displayen. Nu har LG gått ut och frågat företagets kunder om de vill se nästa flaggskepp med en läpp eller inte. Det innebär troligtvis att G7 ligger långt fram från en lansering.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera