Kategorier
Huawei

Prototyp läckt på Huawei Honor 10 – kommer med läpp

Det ser ut som att Huawei är i farten (på nytt). Utöver att tillverkaren nyligen presenterat P20 och P20 Pro ser det nu ut som att tillverkaren kommer presentera en ny Honor-mobil inom kort. 

Det är svårt att få en ordentlig uppfattning om telefonen (eftersom den är inslagen i ett fodral) men vi kan i alla fall få en uppfattning om framsidan på telefonen. Huawei Honor 10 kommer med största sannolikhet få formatet 18:9 tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, precis som Huawei P20-serien fått.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera