Kategorier
Samsung

Uppgift: Samsung presenterar Galaxy Note 9 tidigare än väntat

Tidigare idag rapporterade jag om att ett benchmarktest hade läckt ut på Samsung Galaxy Note 9. Nu har flera uppgifter framkommit gällande företagets kommande phablet. 

Enligt källan har Samsung Galaxy S9 och S9+ sålt bra mycket sämre än vad Samsung hade hoppats på. Enligt källan kommer Samsung presentera Galaxy Note 9 någon gång i juli, vilket betyder att tillverkaren kommer presentera telefonen två månader före man presenterat tidigare Galaxy Note-telefoner.

Enligt de senaste uppgifterna kommer Galaxy Note 9 få en 6,4 tumsskärm och en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera