Kategorier
Huawei

Amerika tror att Huaweis telefoner används för spioneri

Jag rapporterade nyligen om att Huawei slutat sälja sina telefoner i Amerika. Någon anledning till varför företaget slutat sälja sina produkter i landet angavs dock aldrig.

Det har under kvällen framkommit att Amerika tror att Huaweis telefoner används för spioneri i landet. Där har vi anledningen till att Huawei så hastigt fick sluta sälja sina mobiler i Amerika. Det finns inga uppgifter om (och i sådana fall när) Huawei kan återuppta sin försäljning i Amerika.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera