Kategorier
Moto

Bild på Moto G6 visar fingeravtrycksläsare monterad på framsidan

Moto kommer inom kort presentera en ny mellanklassmobil, en mobil som ser ut att erbjuda formatet 18:9 tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på mobilens framsida. 

Enligt källan kommer Moto G6 få en 5,7 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9. Under huven sitter processorn Snapdragon 450 tillsammans med 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan hittar vi en 16 MP-kamera.

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera