Kategorier
Moto

Så blir Moto Z3 Play

Moto kommer inom kort presentera en uppföljare till fjolårets Moto Z2 Play. Många uppgifter har nu läckt ut till uppföljaren Moto Z3 Play. 

Enligt källan kommer mobilen få en 6,1 tumsskärm i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636 med antingen 4/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. På framsidan sitter istället en ensam 5 MP-kamera.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera