Kategorier
Samsung

Alla modeller med Always On-Display från Samsung stödjer nu GIF:s

Samsung Galaxy S9 och S9+ är två telefoner som haft stöd för att visa rörligt material på Always On-displayen. Nu meddelar Samsung att funktionen även kommit till fjolårets flaggskepp.  

Samsung har under dagen meddelat att företaget börjat skicka ut en uppdatering till Galaxy S8, S8+ och Note 8 som ger stöd för att visa GIF-bilder (rörliga bilder) på Always On-displayen. Det nämns ingenting om hur batteritiden påverkas, men jag misstänker att den kommer påverkas negativt eftersom att skärmen får arbeta hårdare.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera