Kategorier
Samsung

Är Samsungs smarta högtalare ett skämt?

MKBHD har under dagen lagt upp en ny video där den kände tech-YouTube:rn tagit en exklusiv titt på Samsungs smarta Bixby-högtalare. En högtalare som Samsung inte ser ut att ha lyckats särskilt bra med. 

Det är i och med Marques video som Samsungs Bixy-högtalare blivit officiell. Han har lagt upp en video på cirka 6 minuter där han ställer ett gäng frågor till högtalaren. Bland annat ber han Bixby tända hans lampor, något högtalaren inte klarar av. Dessutom frågar han om vädret och får ett konstigt svar.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera