Kategorier
Moto

Här är Moto Z3 Play

Jag rapporterade här om dagen om att Moto har en ny smartphone på gång vid namn Moto Z3 Play. Nu har bilder dykt upp på enheten som visar mobilen från alla dess vinklar. 

Vi kan se att mobilen kommer få formatet 18:9 och en fram- och baksida i glas. Telefonen kommer i sann Moto-anda stödja företagets MotoMods. Dessutom kommer mobilen vara utrustad med dubbla kameror på baksidan. Jag hoppas också att mobilen kommer få inbyggd trådlös laddning.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera