Kategorier
LG

LG G7 läcker ut – är nära lansering

En telefon det varit relativt tyst om den senaste tiden är LG:s kommande flaggskepp LG G7. Nu har mobilen däremot läckt ut från alla möjliga vinklar, vilket kan betyda att vi är nära en lansering av mobilen. 

Det ser ut som att LG G7 kommer få formatet 18:9 med en edge-skärm på framsidan. Dessutom kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Med LG G5 och LG G6 byggde LG in av/på-knappen i fingeravtrycksläsaren. Så ser fallet inte ut att bli den här gången då G7 (med största sannolikhet) kommer få sin strömknapp placerad på den högra långsidan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera