Kategorier
Qualcomm

Qualcomm Snapdragon 841 läckt

Den första mobilen med Qualcomms Snapdragon 845-chipp har ännu inte släppts på den svenska marknaden. Redan nu har det börjats spekulera om ett nytt chipp från Qualcomm som ska vara på ingång. 

Det ser ut som att Qualcomm håller på att arbeta på ett nytt chipp vid namn Snapdragon 841. Chippet har inte någon föregångare, utan det närmaste man kan komma föregående chipp är Snapdragon 835. Vi kan se att Snapdragon 841 kommer kunna klockas till max 2,3 GHz medans Snapdragon 845 kan klockas till max 2,85 GHz.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera