Kategorier
OnePlus

Första teaservideon för OnePlus 6 ute

Det har hittils varit högst oklart när OnePlus kommer presentera företagets kommande telefon OnePlus 6. Nu har företaget släppt en första teaservideo för telefonen. 

Videon fokuserar på snabbhet, något som antagligen innebär att OnePlus 6 kommer vara utrustad med processorn Snapdragon 845. När OnePlus tidigare släppt teasers inför kommande mobiler har de bara varit veckor ifrån lansering, och jag tror inte att OnePlus 6 är något undantag.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera