Kategorier
Moto

Officiella bilder på Moto G6 Play och G6 Plus läckt

Moto kommer (förhoppningsvis) inom kort presentera nya mellanklassmobilerna Moto G6 Play och G6 Plus. Nu har officiella bilder läckt ut på mobilerna.  

Bilderna avslöjar att mobilerna kommer få formatet 18:9. Vi kan dessutom se att mobilerna kommer vara utrustade med dubbla bakre kameror. Moto G6 Plus förväntas få en 5,93 tumsskärm med Full HD+ – upplösning, dubbla bakre kameror på baksidan (12 + 5 MP) och processorn Snapdragon 630 med 6 GB RAM.

Moto G6 Play förväntas å andra sidan få en 5,7 tumsskärm med HD-upplösning, processorn Snapdragon 430 med 3 GB RAM och ett massivt 4000 mAh-batteri.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera