Kategorier
Android

Dessa mobiler kommer erhålla Project Treble

Jag har vid tidigare tillfällen radat upp mobilerna som inte kommer få Treble. Men vilka är de då som kommer att få uppdateringen? Det ska jag redovisa i den här artikeln! 

Google kommer uppdatera Pixel och Pixel XL till Project Treble. Från Huawei hittar vi Mate 9, Mate 10 Lite, Honor 7X, Honor 8 Pro, Honor 9, Honor 9i, P10, P10 Plus och P10 Plus. ASUS väljer att ge Zenfone 4 stödet, Razer väljer att ge Razer Phone stödet medans Xiaomi Redmi Note 5 Pro också kommer få Project Treble.

Det är med andra ord en hel del Huawei-mobiler som kommer att få Treble (och därmed uppdateringar i flera år framöver).

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera