Kategorier
LG

Klart: då presenteras LG G7

Tillverkare så som Samsung, Xiaomi, Sony och Samsung har redan presenterat sina flaggskeppstelefoner för 2018. LG och HTC har däremot inte presenterat sina flaggskepp för 2018. Nu ser det ut som att LG är nära att presentera flaggskeppet LG G7. 

LG kommer hålla ett event i slutet på april där företaget kommer presentera flaggskeppet G7. Telefonen kommer bli tillgänglig i butik från och med mitten på maj-månad. LG G7 förväntas vara ett av få flaggskepp som kommer vara utrustat med en LCD-panel (istället för OLED). Men å andra sidan har LG diskuterat framgången av tidigare telefoner i G-serien och kommit fram till att man ska prissätta G7 betydligt lägre än tidigare modeller i G-serien.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera