Kategorier
Moto

Moto G6 åker igenom TENAA – samtliga specifikationer bekräftas

Motorola kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer presentera tre nya mobiler. Nu har Moto G6 åkt igenom TENAA, vilket betyder att telefonens specifikationer blivit avslöjade. 

Telefonen kommer få en 5,7 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 med antingen 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få ett 3000 mAh-batteri och komma med Android 8.0 Oreo från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera