Kategorier
Xiaomi

Rykte: Xiaomi Mi7 får fingeravtrycksläsaren inbyggd i displayen

Xiaomi presenterade nyligen flaggskeppet Mi Mix 2S, en telefon som saknar en fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen. Eftersom huvudkonkurrenten Vivo har släppt ett antal telefoner med fingeravtrycksläsare placerade under displayen. 

Enligt flera källor kommer Xiaomi Mi7 få fingeravtrycksläsaren inbakad i displayen. Det kommer inte som någon överraskning eftersom Vivo släppt ett gäng telefoner med tekniken, och Xiaomi vill ju inte vara sämre.

Telefonen sägs få en 5,65 tumsskärm med en OLED-panel (i formatet 18:9) och processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne under huven.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera