Kategorier
Xiaomi

Xiaomi Mi 6X kan bli en besvikelse – trots Xiaomis rykte om eget chipp i luren

Xiaomi Mi 6X sägs bli Xiaomis andra telefon med företagets andra generations processor, Surge S2. Det ser däremot ut som att telefonen kan bli en besvikelse, i alla fall på pappret. 

Det har nyligen läckt ut information om telefonen som avslöjar att Mi 6X kommer få en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9 (tillsammans med en LCD-panel). Under huven ser det ut som att telefonen kommer få processorn Snapdragon 626 (och alltså inte Surge S2) tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

På baksidan sitter en primär 20 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera medans framsidan pryds av en ensam 20 MP-kamera. I övrigt kommer telefonen få ett 2910 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera