Kategorier
OnePlus

OnePlus bekräftar att man kommer kunna deaktivera läppen i OnePlus 6

OnePlus kommer inom kort presentera företagets kommande flaggskepp OnePlus 6. Fler och fler ledtrådar har under resans gång avslöjats. Nu har tillverkaren gått ut med ännu en officiell uppgift.

Som de flesta antagligen vet kommer OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 6 få en sensorhaka, eller läpp som jag kallar det. Nu har företaget avslöjat att man kommer kunna inaktivera synfältet vid läppen, om man önskar. Detta är perfekt för dig som tror att du kommer störa dig på sensorhakan i OnePlus 6.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera