Kategorier
Okategoriserad

Qualcomm Snapdragon 710 är på ingång!

För ett tag sedan visade Qualcomm upp en ny serie chipp. Den nya serien har Qualcomm valt att kalla för Snapdragon 700-serien, vilket i alla fall jag tycker är ett passande namn. 

Enligt Roland Quandt kommer Qualcomm presentera ett nytt chipp vid namn Snapdragon 710 inom kort. Det är oklart vad föregångaren till Snapdragon 710 kan tänkas heta, men antagligen rör det sig om det snart två år gamla chippet Snapdragon 625 som Qualcomm ska byta ut mot Snapdragon 710.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera