Kategorier
Samsung

Riktigt bild läcker på Samsung Galaxy Note 9 – får fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen

Tillverkaren Samsung kommer med stor sannolikhet presentera företagets kommande flaggskepp Samsung Galaxy Note 9 redan i juni. Nu har bilder läckt ut på enheten. 

Det är oklart om Note 9 ligger sida-vid-sida men Galaxy S9 eller S9+. Om det är S9+ betyder det att Note 9 kommer bli en rejäl pjäs. En annan intressant sak vi kan se är att mobilen ser ut att få dubbla kameror på baksidan, men ingen synlig fingeravtrycksläsare. Fingeravtrycksläsaren ser nämligen ut att sitta i displayen hos Samsungs kommande flaggskepp.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera