Kategorier
Samsung

Vill ni att Samsung ska fortsätta att utrusta sina telefoner med edge-displayer?

När Samsung presenterade Galaxy S6 och Galaxy S7 så släppte företaget mobilerna i två tappningar, en modell med vanlig, traditionell platt skärm och en modell med välvd edge-skärm. Sedan Samsung släppte Galaxy S8-mobilerna har företaget däremot endast satsat på edge. 

Jag personligen är inget större fan av Samsungs edge-displayer. Det för att det är ganska opraktiskt att använda enheter som har böjda skärmar. Visst går det an att använda edge-displayen på Galaxy S8+ och Galaxy S9+, men på Galaxy Note 8 tycker jag att Samsung kunde ha satsat på en platt skärm. Anledningen till detta är för att det blir svårt att använda den medföljande pennan när skärmen sluttar nedåt.

Om någon från Samsung läser detta så önskar jag att ni släpper en variant av Galaxy Note 9 med platt skärm då det skulle underlätta användningen av S-Pen. Ni som har en Samsung med edge-display, hur upplever ni den?

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera