Kategorier
Xiaomi

Xiaomi och Black Shark kommer presentera en gamingmobil – har 120 Hz-display

När Razer presenterade mobilen Razer Phone fick företaget stående ovationer från press och media. Nu ser det ut som att Xiaomi och Black Shark håller på att knåda ihop en Razer Phone-utmanare! 

Företagen kommer presentera telefonen på ett event den 13e april. Telefonen förväntas bli ett prestandamonster med både Snapdragon 845, 8 GB RAM (som minimum!!) och 256 GB inbyggt minne. Xiaomi och Black Shark kan ju inte vara sämre än Razer. Därför kommer deras telefon antagligen också vara utrustad med en 120 Hz-display.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera