Kategorier
OnePlus

Andra teasern: styr OnePlus 6 som iPhone X

OnePlus har under den senaste veckan börjat skicka ut ett gäng ledtrådar inför lanseringen av företagets kommande flaggskepp OnePlus 6. Nu har OnePlus släppt sin andra teaservideo för OnePlus 6. 

Det som gjorts tydligt den här gången är att man kommer kunna styra OnePlus 6 med svepgester, en funktion vi tidigare sett hos iPhone X och OnePlus 5T (beta). Det är däremot osäkert om funktionen kommer gå att inaktivera eller inte, men om jag känner OnePlus rätt så kommer funktionen kunna inaktiveras.

Teasern hittar ni här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera