Kategorier
Apple

Apple jobbar på välvda displayer för kommande iPhones

Samsung är en tillverkare som vet hur det är att tillverka smartphones med minst sagt konstiga displayformer. En tillverkare som ännu inte hoppat på tåget, men som kan göra det inom kort, är Apple. 

Det sägs att Apple är i full färd med att utveckla en display som ska slutta inåt. Det innebär troligtvis att tillverkarens framtida telefoner kommer få något av en bananform. Men jag misstänker däremot (om uppgifterna stämmer) att Apples kommande telefoner kommer ligga bra i handen.

Dessutom sägs det att Apple arbetar på en funktion så man ska kunna styra kommande mobiler med rörelser från luften.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera