Kategorier
OnePlus

Alert Slidern på OnePlus 6 kommer föra med sig en ny funktion

OnePlus kommer inom kort offentliggöra nya flaggskeppsmobilen OnePlus 6. Nu har företaget skickat ut en tredje teaservideo för OnePlus 6. 

OnePlus är den enda Androidtillverkaren som erbjuder en knapp för att justera ljudlägena mellan volym, ljudlöst och vibration. Nu har OnePlus skickat ut en teaservideo för OnePlus 6 som tyder på att man kommer kunna använda Alert Slidern för att fokusera med kameran i OnePlus 6. Det innebär förhoppningsvis att telefonen kommer få en avancerad kamera.

 

Videon hittas här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera