Kategorier
Xiaomi

Bekräftat: Xiaomi Mi7 kommer få en fingeravtrycksläsare i displayen

Xiaomi kommer inom hålla ett event där företaget förväntas presentera en ny telefon vid namn Xiaomi Mi7. Nu har lite uppgifter sipprat ut kring luren. 

I en kommentar har en person (som är anställd av Xiaomi) råkat avslöja att företagets kommande flaggskepp, Mi7, kommer få en fingeravtrycksläsare under skärmen. Displayen i Xiaomi Mi7 beräknas vara på 5,65 tum (18:9), och eftersom Mi7 kommer få en läsare under displayen så kommer mobilen få en OLED-panel.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera