Kategorier
Huawei

Här är specifikationerna för Huawei Honor 10

Den 15e maj kommer Huawei Honor hålla ett event där företaget förväntas visa upp nya flaggskeppet Honor 10. Nu har specifikationerna till enheten åkt fast i förtid. 

Telefonen kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven kommer Honor 10 erbjuda upp till 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Samtliga varianter kommer använda Huaweis Kirin 970-chipp. Telefonen kommer också få dubbla bakre kameror.

Detta är allt jag vet för stunden. Men fler uppgifter lär sippra ut framöver.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera