Kategorier
Huawei

Huawei P20 Pro har anlänt!

Under fredagen har jag fått hem en Huawei P20 Pro från kinesiska Huawei. Den här telefonen har bland annat utrustats med kameror som totalt har 68 megapixlar tillsammans! 

Jag har fått hem varianten av telefonen där baksidan skiftar mellan grönt och lila, en riktigt häftig färg tycker jag. Huawei P20 Pro är en av Huaweis första mobiler som har en ”läpp” (sensorhaka) på framsidan. Det ska bli ytterst intressant att se hur mycket, eller om den ens, stör mig vid användning.

Utöver detta så kommer jag testa det gamla klassiska såsom design, kamera, prestandan och skärmen. I mitt test av luren kommer jag speciellt försöka grotta ner mig i just kameran eftersom att kameran är huvudnumret i P20 Pro. Är det något speciellt ni vill att jag ska testa så är det bara att ni lämnar en kommentar!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera