Kategorier
Samsung

Konceptbilder visar vad som kan vara Samsung Galaxy Note 9

Samsung sägs hålla ett extra tidigt event i år eftersom företaget sägs presentera flaggskeppet Samsung Galaxy Note 9 extra tidigt. Nu kan en drös bilder läckt ut på mobilen. Däremot är bilderna av koncepttyp. 

Jag la tidigare ut en påstådd bild på mobilen där man påstod att Galaxy Note 9 skulle få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. De konceptbilder som publicerats på mobilen bekräftar samma sak; att Galaxy Note 9 kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Konceptbilderna (och videon) visar dessutom att mobilen knappt kommer få någon kant under displayen. Däremot ser det ut som att Samsung kommer behålla kanten ovanför displayen där saker så som den främre kameran och telefonhögtalaren kommer att rymmas. Apropå kameror så säger ena bilden att Galaxy Note 9 kommer få en kamera som ”äger natten”.

Det återstår naturligtvis att se om dessa bilder stämmer överens med det riktiga exemplaret av Galaxy Note 9.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera