Kategorier
Essential

Nästa Essential Phone kommer få bättre kamera än företagets första mobil

När Essential släppte sin första mobil Essential Phone imponerades jag av lurens ramlösa design. Det var dock flera delar i telefonen som inte håll måttet för ett flaggskepp (som släpptes vid tidpunkten). En av dessa delar vad kamerorna i telefonen som inte alls höll måttet. Nu har företaget avslöjat att man jobbar på att förbättra kameran i en kommande telefon. 

Detta betyder framförallt att vi kommer få se en uppföljare till Essential Phone. Essential har endast avslöjat att den andra mobilen man kommer släppa i sin flotta kommer få en bättre kamera än föregångaren. Mer vill man inte säga för tillfället.

” In general, one thing that we got hit hard with was the quality of our camera, and we’re really looking forward to improving that with our next-gen, making sure that we’re listening to our customers and their pain points… We’re going to make it better for you. – Linda Jiang, head of industrial design at Essential ”

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera