Kategorier
Samsung

Samsung skickar ut uppdatering till Gear S3 – förbättrat batteritiden

Ett ständigt problem vi har med dagens smarta klockor är batteritiden. Batteritiden brukar på sin höjd räcka upp till två dagar (om man tänker bort Fitbit då). Samsung Gear S3 Classic och Gear S3 Frontier är två exempel på det här problemet. 

Samsung har nu skickat ut en uppdatering som ska förbättra batteritiden på Gear S3-klockorna ”markant”. Samsung har en utsatt batteritid på 2-4 dagar för Gear S3-klockorna. Samsung anger inte hur mycket batteritiden förbättrats. Samsung meddelar också att företaget fixat till bättre blåtandsräckvidd. Jag hoppas därmed att Samsung fixat problemet med att Xiaomis telefoner haft svårt att lira ihop med Gear S3.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera