Kategorier
Meizu

Meizu lanserar nytt 22a april

Det har under en längre tid spekulerats om att kinesiska Meizu kommer presentera nya telefoner. Det ser ut som att tillverkaren kommer offentliggöra mobilerna den 22a april. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på hur Meizu 15 antagligen kommer bli. 

Meizu Pro 15 kommer få en 5,46 tumsskärm med Full HD-upplösning tillsammans med formatet 16:9. Telefonen kommer få dubbla bakre kameror och en främre 20 MP-kamera. Telefonen kommer använda sig av en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan. Troligtvis kommer mobilen använda ett chipp från MediaTek (och således inte bli tillgänglig för köp i Sverige).

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera