Kategorier
Xiaomi

Bild publiceras på Xiaomis första gamingmobil

Xiaomiägda Blackshark kommer inom kort visa upp företagets första smartphon. Inte helt oväntat handlar det om en spelmobil från tillverkaren. Mobilen kommer visas upp om fyra dagar, alltså den 13e april. 

Av bilden att döma kommer Blacksharks mobil bli en rejäl pjäs. Det ser ut som att mobilen kommer vara byggd i plast och aluminium. På baksidan kan vi se att luren kommer få dubbla kameror med en LED-blixt. Det ser dessutom ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Telefonen sägs dessutom få en 120 Hz-display, precis som Razer Phone.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera