Kategorier
HTC

Här är samtliga specifikationer för HTC U12+

HTC kommer (förhoppningsvis) inom kort offentliggöra det nya flaggskeppet HTC U12+. Nu har lådan till mobilen fastnat på bild, en bild som avslöjar alla specifikationer för mobilen.

Mobilen kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning i det ”nya” formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en ensam 12 MP-kamera medans framsidan pryds av dubbla 8 MP-kameror.

I övrigt har telefonen fått ett 3000 mAh-batteri, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare monterad på baksidan och Android Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera