Kategorier
Huawei

Huawei Kirin 980 åker igenom AnTuTu – krossar Snapdragon 845

I och med lanseringen av Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro påstås det att mobilerna kommer vara utrustade med företagets nya processor Kirin 980. Nu har processorn fastnat i ett benchmarkprogram. 

Vi kan se att Huaweis nya Kirin 980-chipp kommer vara minst lika bra som Snapdragon 845-varianten av Samsung Galaxy S9+. Mate 20 får resultatet 356 918, att jämföra med Galaxy S9+ som fått resultatet 264 044. Detta innebär att Kirin 980 kommer bli ett riktigt kraftfullt chipp.

Kirin 980 hamnar högt upp bland trädtopparna!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera