Kategorier
LG

Officiell bild på LG G7 ThinQ

LG kommer i slutet av maj hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet LG G7 ThinQ. Nu har telefonen påträffats på vad som till synes ser ut att vara en officiell bild på mobilen. 

Av bilden ovan att döma kommer LG G7 ThinQ få en display med formatet 18:9. Det ser dessutom ut som att mobilen kommer få en flärp och en haka (under displayen) på framsidan. LG G7 ThinQ kommer bli tillgänglig i färgerna Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan Blue och Raspberry Rose. Det innebär att telefonen kommer bli tillgänglig i en mängd färger. I vanlig ordning är det däremot oklart om LG G7 ThinQ kommer att nå Sverige och i sådana fall när det kommer ske.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera