Kategorier
Xiaomi

Xiaomi kommer presentera två telefoner med Snapdragon 670-chipp – kan vara Mi Max 3 och Note 4

Jag rapporterade nyligen om att Qualcomm kan komma att presentera ett chipp vid namn Snapdragon 670 inom kort. Nu ser det ut som att Xiaomi kan bli Qualcomms första kunder att använda det nya chippet. Xiaomi jobbar på två telefoner med det nya chippet. 

Det står nu klart att Xiaomi jobbar på två telefoner med kodnamnen ”Sirius” och ”Comet”. Bägge telefoner kommer använda sig av chippet Snapdragon 670. Enligt GizmoChina kan det röra sig om den kommande phableten Xiaomi Mi Max 3 och Note 4. Telefonerna kommer med andra ord få en åttakärnig processor. Xiaomi Mi Max 3 förväntas få en 7 tumsskärm och därmed bli en av de största mobilerna på marknaden.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera