Kategorier
ZTE

Bekräftat: ZTE jobbar på Axon 9

Senaste Axon-mobilen ZTE lanserade var ZTE Axon 7. Den här telefonen presenterades för snart två år sedan. Nu ser det ut som att ZTE har en ny telefon på gång i Axon-serien. 

ZTE har under dagen lagt beslag på modellnamnet ZTE Axon 9. Dessutom har ZTE lagt beslag på namnet Axon 9 Pro. Bägge telefoner förväntas vara utrustade med chippet Snapdragon 845. Det är oklart vilken fördel Axon 9 Pro kommer ha mot vanliga Axon 9, men Axon 9 Pro kan bland annat få dubbla kameror.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera